lördag, juni 03, 2006

Scary square

Man börjar ju undra vad det är som hänt när banken helt plötsligt har låst dörr och mannen som ska in efter en stund säger "ahaaa, det är på grund av rånet", tanten och gubbarna pratar om baseballträn och järnrör, securitasbil står parkerad på torget under hela dagen, väktare vandrar runt bland apotek, pizzeria, matäffär. En polisbil dyker upp och står kvar resten ev eftermiddagen och kvällen, konditoritanten talar med en man om en yngling i vita byxor och ser bekymrad ut.

Får svaret i tidning under kvällen: mataffären har blivit rånad två dagar i följd, på nästan exakt samma tid, på samma sätt med tårgasspray och knivhot, så antagligen är det samma person och tyvärr var det samma kassörska...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ibland undrar man vad för stad man bor i. Var ute med jobbet i fredags och festande lite. Skulle ta och äta lite pizza på järntorget innan vi skulle vidare till en efterfest och då hörde vi en jätteexplosion.
Visade sig att någon hade sprängt en bil i ett garage brevid stället vi precis kom ifrån. Alla rutor på gatan hade blåsts ut.
Anders

Anonym sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anonym sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»